HET KRUUDHOFGEBOUW

Het Kruudhofgebouw is een cursusgebouw, gebouwd van strobalen, hout en leem. In dit gebouw zijn vier ruimten, die voor uiteenlopende activiteiten gebruikt kunnen worden. Op de begane grond bevindt zich een kookstudio, zeer geschikt voor workshops of activiteiten met een groep tot 25 personen. Wilt u deze kookstudio huren? Neem contact op!
Ook de winkel bevindt zich op de begane grond.

In het gebouw heerst een aangenaam klimaat dankzij de natuurlijke bouwmaterialen, en je hebt toegang tot het terras in de boomgaard en volop mogelijkheden om ook daadwerkelijk naar buiten te gaan.

Ben je op zoek naar ruimte voor een activiteit? Vraag naar de mogelijkheden.

PRODUCTEN VAN
DE KRUUDHOF

De winkel is opgehouden.

Voor groenten kunt u terecht bij de pluktuin. Ook zonder abonnement kunt u groenten kopen in de groentekraam, die elke zaterdagmiddag wordt gevuld met lekkers uit eigen tuin.

Producten van Betula Kruiden zijn te koop bij de hoofdingang (binnen). Hier kunt u ook eieren van onze kippen kopen.

BUITENBUSINESS

De Kruudhof biedt een unieke buitenlocatie voor een training, vergadering, teambuilding of brainstorm.

U kunt kiezen voor een volledig verzorgde dag of gebruik maken van de keuken om voor uw eigen maaltijden te zorgen.

Via BuitenBusiness bieden wij bovendien een ruime keus aan vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten. Laat u inspireren door rust, ruimte en de groene omgeving. Vrijwel alle activiteiten van BuitenBusiness kunnen op De Kruudhof worden uitgevoerd. Wat te denken van blind handboogschieten, koken op een kampvuur of een workshop tai chi.

De Kruudhof heeft zelf geen slaapplaatsen, maar op wandelafstand zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden, van eenvoudige bed-en-breakfasts en vakantiehuisjes tot luxe groepsverblijven tot 30 personen.

 
 
 
© 2016 by De Kruudhof. Proudly created with WIX.COM
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now