De Kruudhof gonst van bedrijvigheid: biologische moestuin, kruidentuin, boomgaard, arrangementen, workshops en cursussen

WELKOM OP

 
 
1/14

WIE ZIJN WIJ?

In 1995 zijn wij, twee gezinnen, komen wonen in een boerderij in het buitengebied van Halle. Ons ideaal was (en is) te leven van het land en in harmonie met de natuurlijke omgeving.
In de loop van de jaren hebben we een heleboel initiatieven ontwikkeld. Uiteindelijk heeft dat geleid tot De Kruudhof VOF, een samenwerking van vier ondernemende mensen. We hebben ieder onze eigen specialiteit, maar we ondernemen alle vier vanuit ons hart en met respect voor de aarde.

Ook andere ondernemers zijn welkom om gebruik te komen maken van de faciliteiten van De Kruudhof. Er is een kleine twee hectare landbouwgrond beschikbaar, die wordt gebruikt voor de biologische teelt van groenten, fruit en kruiden. Er is nog ruimte voor méér initiatieven.
Centraal op het terrein staat het cursusgebouw, gebouwd van strobalen, hout en leem. In dit gebouw zijn vier ruimten, die voor uiteenlopende activiteiten gebruikt kunnen worden. Op de begane grond bevindt zich een kookstudio, zeer geschikt voor workshops of activiteiten met een groep tot 25 personen. Op de eerste verdieping zijn twee fraaie, ruime groepsruimten, in gebruik als atelier/cursusruimte/praktijkruimte. In het gebouw heerst een aangenaam klimaat dankzij de natuurlijke bouwmaterialen, en je hebt een weids groen uitzicht met volop mogelijkheden om ook daadwerkelijk naar buiten te gaan.

 
 

AGENDA

CONTACT

Stuur een e-mail naar : kruudhofhalle@gmail.com
of bel één van ons:

Pluktuin: 0626045421  | Verhuur: 0622886173  |  Betula: 0613589187

Lankerseweg 3b, 7025 ED Halle
Gelderland (Achterhoek)

 

Aangesloten bij: Bewust Achterhoek -
VELT Achterhoek gezond en duurzaam -
Heerlijckheid Slangenburgh